تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

چگونه زن می تواند طلاق بگیرد

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در این مطلب به موضوع چگونه زن می تواند طلاق بگیرد اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید 

 

چگونه زن می تواند طلاق بگیردچگونه زن می تواند طلاق بگیرد

چگونه زن می تواند طلاق بگیرد 

از آن جا که طبق قانون مدنی حق طلاق برای زوج به رسمیت شناخته شده است، اصولا زوجه نمی تواند نزد دادگاه خانواده دعوای طلاق را مطرح کند. البته در قانون حمایت خانواده مواردی پیش بینی شده است که با اثبات آن زوجه می تواند نزد دادگاه طرح دعوای طلاق نماید. در این مقاله قصد داریم تا ضمن پاسخ به این پرسش که چگونه زن می تواند طلاق بگیرد؟ به نقش وکیل طلاق در پیگیری دعوای طلاق از طرف زوجه بپردازیم.

در قانون حمایت خانواده در خصوص این پرسش که چگونه زن می تواند طلاق بگیرد؟ موارد احصایی در نظر گرفته شده است. مواردی چون اثبات عسر و حرج (سختی و مشقت) زوجه در زندگی مشترک، اعتیاد شوهر به مواد مخدر و عدم پرداخت نفقه زن توسط شوهر از جمله مواردی است که به زوجه حق طرح دعوای طلاق را می دهد. اما باید توجه داشت که طرح دعوای طلاق در این موارد نیازمند اثبات هر یک از موارد گفته شده است بنابراین علی الاصول طرح دعوای طلاق از طرف زوجه یک پروسه طولانی خواهد بود.

برای آشنایی بیشتر با این مسئله که چگونه زن می تواند طلاق بگیرد؟ باید توجه داشت که طرح دعوای طلاق از جانب زوجه نیازمند آگاهی از تشریفات و ظرافت های دادرسی دعوای طلاق است که در غالب موارد زوجین نسبت به آن ناآگاه هستند لذا توصیه ما این است که پیش از طرح دعوای طلاق با یک وکیل متخصص و مجرب در دعاوی و پرونده های خانوادگی مشورت نمایید.

چگونه زن می تواند طلاق بگیردچگونه زن می تواند طلاق بگیرد

به طور کلی با توجه به محدودیت های طرح دعوای طلاق از طرف زوجه در خصوص پاسخ به این سوال که چگونه زن می تواند طلاق بگیرد؟ و در حقیقت سریع ترین راه طلاق زن از شوهر چیست؟ باید به اعطای وکالت در طلاق از طرف زوج به زوجه اشاره کنیم. در خصوص اعطای وکالت در طلاق از جانب زوج به زوجه در بسیاری از موارد این تصور وجود دارد که زوج با اعطای این وکالت خود از حق طلاق محروم می شود در حالی که این تصور کاملا ناصحیح است. در حقیقت با توجه به محدودیت های قانونی طرح دعوای طلاق از طرف زوجه اعطای این وکالت در حقیقت به رسمیت شناختن حق قانونی زوجه است. در خصوص این پرسش که چگونه زن می تواند طلاق بگیرد؟ لازم است توجه داشته باشیم که وکالت زوجه در طلاق امکان صدور رای دادگاه به نحو سریع تری را فراهم می آورد.

این در حالی است که بهره گیری از موارد احصایی در خصوص امکان طرح دعوای طلاق از جانب زوجه و اثبات عسر و حرج او سیر بسیار طولانی خواهد داشت ضمن آن که طرح دعوای طلاق از جانب زوجه مطابق با قوانین و مقررات مربوطه نیازمند نهایی شدن رای است.

طبیعتا با توجه به پیچیدگی های دعوای طلاق از طرف زوجه و پاسخ دقیق به این سوال که چگونه زن می تواند طلاق بگیرد؟ لازم است هر پرونده ی طلاق با توجه به اوضاع و احوال خاص ناظر بر آن مورد بررسی قرار گیرد و در این خصوص نمی توان به طور کلی نظر داد. لذا توصیه ما این است که در هنگام مواجهه با چالش های حقوقی طرح دعوای طلاق از طرف زوجه این مسئله را با کارشناسان و وکلای متخصص خانواده موسسه حقوقی تهران وکیل در میان بگذارید.

چگونه زن می تواند طلاق بگیردچگونه زن می تواند طلاق بگیرد

اگر به دنبال شماره تماس بهترین موسسه حقوقی برای طلاق توافقی می گردید می توانید با گروه تهران وکیل تماس گرفته و از مشاوره رایگان و تلفنی با مشاورین این مجموعه بهره ببرید و در صورتی که بخواهید می توانید با تعیین وقت حضور پیدا کرده و با وکیل طلاق توافقی این مجموعه که متخصص در این زمینه می باشند مشاوره داشته باشید.

در قانون ایران طلاق به دست مرد است و مرد هر وقت که بخواهد با پرداخت حقوق مالی زن می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند ولی در خصوص زنان موضوع کاملا متفاوت است اگر طلاق توافقی نباشد. زن اگر شروط 12 گانه ضمن عقد را داشته باشد میتواند از همسرش جدا شود.

چگونه زن می تواند طلاق بگیردچگونه زن می تواند طلاق بگیرد

بايد توجه داشت همانطور كه مهريه حق زن است طلاق نيز حق مرد است و اگر زنى بخواهد بدون دليل مشروع و به واسطه كراهتى كه از ادامه زندگى با شوهر دارد طلاق بگيرد بايستى رضايت شوهر در صرف نظر از حق طلاق را جلب نمايد. لازمه اين سخن آن است كه اگر زنى به دليل عسر و حرج ناشى از عدم رعايت حقوق زناشويى مانند عدم پرداخت نفقه، تقاضاى طلاق كند حاكم مى‏تواند مرد را به رعايت حقوق زناشويى الزام، تعزير و نهايتا طلاق زن را بدون رضايت شوهر اجرا نمايد.

شروط ضمن عقد نکاح شامل 12 شرط است که به آن شروط دوازده گانه عقد نکاح می‌گویند. این شروط عبارتند از :

شروط دوازده گانه عقد نکاح

1- زن می‌تواند از دادگاه تقاضای صدور طلاق کند، در صورت خودداری شوهر از دادن خرجی زن و انجام سایر حقوق واجب زن به مدت 6 ماه.

چگونه زن می تواند طلاق بگیردچگونه زن می تواند طلاق بگیرد

2- دومین شرط ذکر شده در عقدنامه که به زن اجازه طلاق می‌دهد، بدرفتاری زوج است به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه غیر قابل تحمل کند.

3- سومین شرطی که با وجود آن زن اختیار طلاق دارد، بیماری خطرناک غیر قابل درمان مرد است در حدی که سلامت زن را به خطر اندازد.

4- شرط چهارم دیوانه بودن مرد است در زمانی که امکان فسخ وجود ندارد.

5- پنجمین شرط مندرج در عقدنامه، اشتغال مرد به کاری است که به حیثیت و آبروی زن و مصالح خانوادگی او لطمه بزند در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.

6- محکومیت شوهر به مجازات 5 سال حبس یا بیشتر، یا به جزای نقدی که بر اثر ناتوانی از پرداخت، منجر به 5 سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعاً منتهی به 5 سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد نیز یکی دیگر از شروط ضمن عقد نکاح است که به زن امکان مطلقه شدن را می‌دهد.

7- ابتلاء زوج به هر گونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خللی وارد آورد و ادامه زندگی را برای زوجه دشوار کند مانند اعتیادی که منجر به بیکاری مرد، فروش اثاثیه منزل و وارد نمودن ضرر به سلامت جسمی و روحی زن و فرزند شود.

8- هشتمین شرطی است که به استناد آن زن حق طلاق می‌یابد. چنانچه زوج زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه ترک کند یا اینکه 6 ماه متوالی بدون عذر موجه غیبت کند، زن می‌تواند با مراجعه به دادگاه و بدون حضور شوهر طلاق خود را ثبت کند.

چگونه زن می تواند طلاق بگیردچگونه زن می تواند طلاق بگیرد

9- از جمله مواردی که دادگاه تقاضای زن را برای طلاق می‌پذیرد و در عقدنامه نیز ذکر شده، محکومیت قطعی زوج بر اثر ارتکاب به جرم و اجرای هر گونه مجازات اعم از حد و تعزیر است که مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی زن باشد تشخیص این امر نیز با توجه به وضع و موقیعت زن و عرف و موازین دیگر با دادگاه است.

10- دهمین شرط از شروط دوازده گانه عقد نکاح، بچه‌دار نشدن مرد پس از گذشت 5 سال از زندگی مشترک به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر است که در این صورت زن می‌تواند تقاضای طلاق کند.

11- همچنین چنانچه زوج مفقودالاثر شود و ظرف 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود نیز دادگاه حکم طلاق را صادر می‌کند.

12- آخرین شرطی که زوج در عقدنامه آن را امضا می کند و اختیار طلاق را به همسرش می‌دهد، ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر است که در صورت وقوع این مورد، زن حق طلاق را از مرد می‌گیرد.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *