تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

وکیل کیست و وظیفش چیست؟

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

وکیل کسی است که از طرف شخص دیگری – اعم از حقوقی یا حقیقی – به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود.

تعریف وکالت :

وکالت عقدی است که بموجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را بر انجام امری نایب خود قرار می دهد. با انعقاد عقد وکالت، وکیل و موکل در برابر یکدیگر حق و تکلیف یافته، دارای روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های متقابلی می شوند. وکالت در لغت به معنای واگذار کردن یا تفویض کردن می‌باشد. وکالت در اصطلاح حقوقی: عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین عقد، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می‌نماید.

در این متن وکیل کیست و وظیفش چیست؟ بررسی شده است برای برخورداری از بهترین وکلا به وب سایت وکیل مراجعه کنید

 

تفاوت وکیل پایه یک و وکیل پایه دو :

وکلای پایه 2 فقط حق شرکت در محاکم کیفری که به جرم‌های تعزیری مستوجب حبس کمتراز ۱۰ سال و شلاق و جزای نقدی و اقدامات تامینی منتج می‌شود را دارند و در محاکم حقوقی نیز چنانچه بازخواسته کمتر از ۵۰۰میلیون ریال باشد و یا خواسته غیر مالی مگر در دعاوی مربوط به اختلافات در اصل نکاح، اصل طلاق، اثبات و نفی نسب باشد، می‌توانند از حقوق موکل خود دفاع کنند اما وکیل پایه یک دادگستری حق شرکت در تمامی محاکم اعم از حقوقی و کیفری و.. را دارند. وکلایی که از کانون وکلای دادگستری پروانه اخذ می‌کنند بدواً به‌صورت ۲ سال کار آموزی دوره را طی می‌کنند و می‌توانند ذیر نظر وکیل سپرست نسبت به دفاع از حقوق موکل اقدام کنند و پس از طی 2 سال و همچنین تأیید صلاحیت علمی و گزینش‌های مربوطه موفق به اخذ پروانه وکالت پایه یک شوند.

وکیل کیست و وظیفش چیست؟

تعهد وکیل :

هرگاه از تقصیر وكیل خساراتی به موكل متوجه شود كه وكیل مسبب آن باشد ، مسئول خواهد بود ، وكیل می بایست در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موكل را مراعات نموده و از اختیارات داده شده تجاوز نكند ، آنچه را به جای موكل خود دریافت می كند به او رد كند ، در صورتیكه برای انجام امری دو یا چند وكیل معین شده باشد هیچ نمی تواند بدون دیگری و یا دیگران در امری دخالت نماید و اگر وكیل وكالت در توكیل نداشته باشد نمی تواند انجام امری را به دیگری واگذار كند.

انواع وکالت :

وکالت به 2 دسته تقسیم می‌شود: مطلق و مقید.

1- منظور از وکالت مطلق این است که شخصی را برای تمامی امور وکیل کنند و این وکالت شامل امور اداری و مالی موکل می‌شود، مثل فروش یا خرید یا پرداخت هزینه خانواده. بنابراین، در این قسم اعمال، وکیل نیاز به اجازه موکل ندارد.

2- وکالت مقید نیز به این معنی است که مورد وکالت مشخص و معین است و وکیل باید فقط در همان مورد معین، عمل کند، مثل خرید خانه یا فروش ماشین.

وکیل کیست و وظیفش چیست؟

وکیل پایه یک دادگستری میتواند در تمامی پروندهای موجود در دادگاه های کشور بدون محدودیت وکالت کند بدون هیچ گونه محدودی بر خلاف وکیل کار آموز که دارای محدودیت های زیادی در اعلام وکالت پرونده های خاص دارد البته وکلای ماده 48 یا همان وکلای ویژه هم هستن که پرونده های امنیتی به انها سپارده میشود و در این گونه پرونده ها حتی وکلای پایه یک دادگستری هم امکان اعلام وکالت ندارند نکته حائز اهمیت در پروندهای ادگاهی کشور بحث تخصص است که گاها یک وکیل کار آموز که مثلا 50 پرونده به فرض سرقفلی انجام داده باشد میتواند خیلی بهتر از یک وکیل با حتتی 20 سال سابقه کار داشته باشد ما در موسسه حقوقی تهران وکیل خود را بنیانگذار ارجاع پرونده به وکلای تخصصی در سطح کشور میدانیم که در راستای احقاق حق موکلینخیلی حائز اهمیت میباشد

برای دریافت مشاوره حقوقی کیفری توسط وکیل کیفری به صفحه فوق مراجعه نمایید یا با کارشناسان مشاوره حقوقی ما در ارتباط باشید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *