تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

وکیل اجرت المثل

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

 

وکیل اجرت المثل – موسسه حقوقی تهران وکیل

بر طبق ماده 336 قانون مدنی هر کس بر حسب امر دیگری اقدام به عملی نماید که عرفا برای آن عمل اجرتی باشد و یا آن شخص برای آن عمل مهیا باشد، فرد انجام دهنده مستحق اجرت خواهد بود، مگر اینکه معلوم شود قصد تبرع داشته است.

 وکیل اجرت المثلوکیل اجرت المثل

اجرت المثل از جمله حقوق خاص و ویژه ای است که قانون و شرع به زنان اختصاص داده. اجرت المثل در حقیقت برای مواردی به زنان داده می شود که جزء وظایف آنان نیست. بر طبق قانون و شرع تمکین عام و خاص از جمله وظایف زنان در مقابل همسرانشان می باشد که تمکین عام به معنای فرمانبرداری و عایت دستورات همسر در حدود قانون و شرع است، مثلا زن نباید بدون اجازه همسر از خانه خارج شود که این از موارد تمکین عام است. مثلا زن نباید بدون اجازه همسر از خانه خارج شود که این از موارد تمکین عام است. تمکین خاص نیز مربوط به انجام وظایف زناشویی است، بدین معنا که زن بدون مانع شرعی نباید از وظایف زناشویی در مقابل همسرش سر باز زند.

وکیل اجرت المثلوکیل اجرت المثل

در غیر از موارد تمکین عام و خاص اگر زوجه در منزل کاری انجام دهد یا فرزند خود را شیر دهد می تواند از شوهرش مطالبه اجرت کند. البته به شرطی که مقصد انجام آن کارها را به صورت معانی و تبرعی نکرده باشد.

دریافت اجرت المثل توسط زن شرایطی دارد که برای دریافت آن باید حتما رعایت شود از جمله اینکه زن باید قصد تبرع نداشته باشد

وکیل اجرت المثلوکیل اجرت المثل

و همچنین طلاق نباید به درخواست زوجه باشد و باید شوهر تقاضای طلاق کند. البته حتی اگر طلاق از سوی شوهر باشد اما این طلاق به علت تخلف زن از وظایف زناشویی یا سوء اخلاق زوجه باشد باز هم به زن اجرت المثل تعلق نمی گیرد.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *